03.06.2023 / Brand-Bil i det fri / Virum

Klokken : 02:29
Adresse : Frederiksdalsvej – Virum
Førstemelding : Brand-Bil i det fri

Info : Natten til lørdag måtte Beredskab Øst, station Lyngby, rykke ud til en melding om bilbrand. Da brandfolkene ankom til stedet, havde flammerne allerede godt fat i to biler, en carport og tilbygningen til carporten. Hurtigt blev der etableret et B/C-angreb med CAFS og brandfolkene begyndte at slukke branden. Der blev indsat med et ekstra angreb, et fra vejen og et fra haven. Vejen blev spærret, så brandfolkene kunne arbejde på stedet. Derudover blev nabohuset evakueret som en sikkerhedsforanstaltning, hvis branden skulle sprede sig. Politiet ankom også til stedet for at afhøre de vidner der måtte være og ejerne af skadestedet. Det er endnu uklart, hvordan branden er opstået, men på det seneste har der været flere bilbrande i Lyngby. Ingen kom til skade under branden.

Læs også her : BRAND I VAREVOGN / BRAND I CARPORT / BRAND I ELBIL