18.05.2023 / Bygn.brand-Garage, fritliggende / Virum

Klokken : 02:56
Adresse : Åmosebakken – Virum
Førstemelding : Bygn.brand-Garage, fritliggende

Info : Da Gentofte og Lyngbys første udrykning er til en bilbrand, kommer der en ny melding om endnu en brand. Denne gang er det en bil, der holder under en carport. Lyngbys andet udrykningskøretøj og Gladsaxes første udrykningskøretøj bliver sendt af sted. Men kort tid efter afgang fra anden udryknings sprøjte, bliver det andet udrykningskøretøj fra Lyngby stoppet. Da Gentofte, er allerede i området, så den bliver sendt sammen med Gladsaxe til stedet. De ankommer og brandfolkene begynder at slukke branden. Det viser sig at være en benzin bil der brænder. Brandfolkene få slukket branden.

Politiet ankommer også til stedet og spærrer området af, da de mener, at de to bilbrande muligvis kan have en forbindelse. Dette skal naturligvis undersøges, før man med sikkerhed kan sige, om der er en sammenhæng mellem dem.