Hvorfor bliver han ved?

Kære alle sammen,

Jeg kan ikke holde min mund mere – og slet ikke når det går ud over mig selv. Det er sådan, at jeg er frikendt for at have slået Mathias Øgendal. Det er bevist med film, vidner og fotos i Retten i Roskilde! Jeg gentager lige igen – det er bevist i retten i Roskilde med film, vidner og fotos, at jeg ikke har slået ham.


Hvorfor bringer jeg nu det her op igen?

Jo, det gør jeg fordi Mathias Øgendal bliver ved med at sige, at jeg skulle have slået ham. Jeg gentager gerne igen – det er bevist med film, fotos og vidner, at jeg IKKE har slået ham.

Jeg har valgt at offentliggøre dommen her, så alle kan læse, hvad retten skriver. Sådan at vi er enige om, at jeg ikke har slået ham.


Hvorfor og hvad får Mathias ud af det?

Ja, det ved jeg ikke, men han vil nok vende alt mod mig, fordi han ikke bryder sig om mig og så har Mathias Øgendal nok ikke ” nosser ” nok til at se i øjnen at han måske skulle komme frem med sandheder fordi han er bange for at miste ansigt …!

Men som jeg stadig siger: Jeg vil gerne sætte mig ned og snakke med ham… Men et offentligt sted – det vil han så ikke! Hvorfor ved jeg ikke, men man kan jo have sin idé…

Film fra Mathias Øgendals bil virker ikke!!


Det er kommet frem, at “sjovt nok” virker Mathias Øgendals video i bilen desværre ikke i det øjeblik, hvor Mathias Øgendal fik disse “slag”. Videoen virker dog “sjovt nok” både lige før og lige efter. Men da slagene kom, nej… Det undrer både min advokat, politiet, domsmændene og ikke mindst mig! Jeg mener bare, når og hvis det virker lige før og lige efter, hmm!

Jeg synes helt seriøst, at Mathias Øgendal skulle ringe til mig. Han har mit nummer og kan spørge, om vi skal mødes ude i byen og få en kop kaffe, eventuelt med kage, og så få os en snak… Så vi kan se hinanden i øjnene igen. 😉

 


Her er dommen … :