Hvem er manden ?

Ja, det er korrekt, at jeg er blevet overfaldet, men jeg har det under omstændighederne okay.

Det skete den 4. juni 2024 ved Bækkevang. En mand gik rundt på vejen, da jeg kom kørende. Jeg lavede et meget lille dyt – et meget lille dyt, men det var nok til, at manden stoppede op og stirrede på mig. Jeg gik ud af bilen og spurgte, om han ville være sød at gå ind til siden så jeg kunne komme forbi.

Det havde han ikke tænkt sig; tværtimod gik han over til mig, så på mig og smadrede en fyldt dåse ind i hovedet på mig, så jeg fik en flænge over øjet og noget af et “sæbeøje”. Herefter stak han af.

Jeg ved ikke, hvem personen er, eller hvorfor han syntes, det var sjovt. Da jeg troede, han stak af ned ad en vej, og efter jeg lige havde sundet mig, kørte jeg ud for at se, om jeg kunne finde ham. Det kunne jeg ikke, men klovnen kom tilbage, og her snakkede han med min kone og knægt. Men hvad personen ikke vidste, var, at han blev fanget af et kamera, sådan at politiet kunne sætte en eftersøgning i gang.

Sagen er naturligvis meldt til politiet med foto og film.

Jeg er “okay”, men lidt rystet over det, der nu er sket. Jeg står tilbage med spørgsmålene: Hvem er han? Hvorfor mig? Kommer han igen?

Personen beskrives som:

– Dansk
– Mellem 20 og 30 år
– Cirka 175 cm høj
– Ubarberet
– Iført korte, sorte bukser
– Sort hættetrøje
– Muligvis sorte sko
– Lugter af øl og tobak
– Tatoveringer på benet

Se filmen og mail / ringe enlig hvis du / I ved eller kan genkende ham :