22.10.2023 / Bygn.brand-Villa/Rækkehus / Gørlev

Søndag eftermiddag kort efter kl 15:45 rykkede Vestsjællands Brandvæsen station Gørlev, redning og politiet ud til Poppelvej i Dalby Strand ved Gørlev. Her var et udhus eksploderet og gået i brand. Vestsjællands Brandvæsen station Kalundborg blev hurtigt også kaldt til stedet som assistance. På stedet brændte det brændte det kraftigt, og brandfolkene måtte hurtigt udlægge slanger og påbegynde slukningsarbejdet. Flere dele var fløjet ud for adressen. En lægehelikopter ankom til stedet, og en person blev fløjet direkte til Rigshospitalet. En person har fået forbrændinger over hele kroppen. De pårørende er underrettet. Området blev afspærret, da stedet blev betragtet som et gerningssted og skal undersøges nærmere. Beboere i området oplyser at der har været fyrværkeri på adressen, og fotografen kunne også ved ankomst høre noget, der lød som heksehyl.