04.10.2023 / Bygn.brand-Gård / Roskilde

Onsdag aften kort efter kl 20:15 rykkede Roskilde Brandvæsen stationerne Jyllinge og Roskilde sammen med politiet ud til melding om gårdbrand på Bolundsvej i Lille Valby imellem Roskilde og Jyllinge. Da man ankommer til stedet er der brand i en bygning på en gård. Der var fortsat kraftig røgudvikling på stedet to timer efter anmeldelsen. Flere brandfolk blev indsat til slukningsarbejdet. Man fik assistance med en tankvogn fra Frederiksborg Brand og Redning station Stenløse, og en stigevogn fra Beredskab Øst station Ballerup. Senere på aftenen ankom Beredskabsstyrelsen til stedet med en kranvogn og ledervogn, og senere hen ankom man også i en sprøjte til stedet. Slukningsarbejdet var fortsat igang kort før kl halv 1 natten til Torsdag. Der er ikke meldinger om personskade.