18.09.2023 / Politi / Roskilde

Mandag eftermiddag ved 14:15 tiden hastede Midt- og Vestsjællands Politi og redningspersonale til et grønt område i Hyrdehøj i Roskilde. Her var en 46-årig kvinde blevet stukket ned. Kvinden blev stukket i nakke og ryg. En lægehelikopter ankom til stedet, og fløj den alvorligt kvæstet kvinde til behandling på Rigshospitalet. Et større område i Hyrdehøj blev afspærret af politiet. Flere hundepatruljer mødte op for at lede efter spor.

Politiet oplyser at den 46-årig kvinde blev overfaldet af en yngre kvinde. Signalement: 15-25 år, lys i huden og med langt sort hår. Hun bar en sort t-shirt med rød skrift samt sorte bukser. Kvinden undløb fra stedet efter knivstikkeriet. Politiet søger vidner til episoden, så har man set eller hørt noget kan man kontakte politiet på 114