11.09.2023 / Bygn.brand-Industribygning / Rødovre

Klokken : 04:40
Adresse : Korsdalsvej – Rødovre
Førstemelding : Bygn.brand-Industribygning

Info : Tidligt mandag morgen, rykkede stationer fra Hovedstadens Beredskab, ud til en større brand i Rødovre. Alarmen kom klokken 04:40, og da brandfolkene ankom, havde branden allerede godt fat. Der blev hurtigt anmodet om assistance fra flere stationer i Hovedstadens Beredskab og Beredskab Øst. Røgen var giftig, så politiet spærret området omkring branden af, mens brandfolkene arbejdede på at slukke branden. Politiet ved endnu ikke, hvad årsagen til branden er. Heldigvis kom ingen til skade under branden. Også de frivillige fra Hovedstadens Beredskab blev aktiveret, da der var behov for luftkompressorer og let forplejning til de mange brandfolk og politifolk, der arbejdede på stedet.