14.08.2023 / Aktionsstyrken / Svebølle

Mandag aften kort efter kl 20:15 rykkede Midt- og Vestsjællands Politi ud til byen Viskinge ved Svebølle. Her havde man fået en pt ukendt anmeldelse. Dog oplyste politiet at man ikke skulle være nervøs i området, men man var synlige og havde kontakt til den person anmeldelsen drejede sig om. Aktionsstyrken kendt som AKS ankom til stedet i flere biler og blandt andet ankom deres Bearcat vogn. Derudover var politiet til stede med flere patruljer, reaktionspatruljer, hundevogne og en indsatsleder. En forhandler var ligeledes på plads og redningspersonale. Omrking kl 02:45 kunne man dog afslutte opgaven med mange af ressourcerne, da man havde fået anholdt en person.

Opdatering : Det viser sig, at det var en mand, der havde truet sin kone med et haglgevær