27.07.2023 / Brand-Bil i det fri / Herlev

Klokken : 21:19
Adresse : Hørkær – Herlev
Førstemelding : Brand-Bil i det fri

Info : Torsdag aften rykkede Beredskab Øst, station Ballerup, ud til en bilbrand. Da de ankom til stedet, viste det sig, at bilen holdt i en parkeringskælder. Flammerne havde godt fat i bilen, da brandfolkene ankom, derfor tilkaldte man endnu en station fra Gladsaxe. Brandfolkene satte ind med CAFS og højtrykkere for at forhindre, at branden spredte sig til bygningen og andre biler. En tyk røgsky stod ud af bygningen, da de første brandfolk trængte ind i parkeringskælderen for at slukke branden. Det lykkes  at slukke branden uden brandspredning til andet. Da branden var slukket, kunne man begynde at pakke sammen. Det er uvist, hvordan branden opstod. Ingen kom til skade ved branden.