20.07.2023 / FUH-Fastklemte BIL / Lyngby

Klokken : 06:58
Adresse : Helsingørmotorvejen – Lyngby
Førstemelding : FUH-Fastklemte BIL

Info : Torsdag morgen rykkede Beredskab Øst, stationerne Lyngby og Gentofte, ud til en trafikulykke på Helsingørmotorvejen. Årsagen var, at flere biler havde ramt hinanden. Én af bilerne var endt på taget, og i en anden bil måtte brandfolkene frigøre en person, som derefter blev kørt på sygehuset. Derudover blev en person anholdt på stedet og sigtet for spirituskørsel. Helsingørmotorvejen blev delvist spærret. I bilen, der var vendt om på taget, nægtede føreren, som blev sigtet, at have kørt bilen, og at det var hans “makker”, som nu var stukket af. Politiet måtte bede deres hundehundeførere om at komme med deres hunde for at undersøge motorvejens buske, for at finde ud af om der måske lå en person og gemt sig. De fandt dog ingen. Motorvejen blev ryddet og genåbnet igen.