18.07.2023 / Brand-Bil i det fri / Valby

Klokken : 00:15
Adresse : Selveje Allé – Valby
Førstemelding : Brand-Bil i det fri

Info : Natten til tirsdag omkring kl 00:15 rykkede Hovedstadens Beredskab station Frederiksberg og politiet ud til melding om bilbrand på Selveje Allé i Valby. En personbil stod i flammer, og brandfolkene gik straks i gang med slukningsarbejdet. Bilen udbrændte dog, og brandvæsnet sluttede af med at sprøjte skum på. En ambulance ankom også til stedet, og undersøgte en person, men det uvist om det havde relation til branden. Et område blev afspærret af politiet, da stedet skulle undersøges nærmere, blandt andet med hunde. En gruppe unge blev senere tilbageholdt af politiet ved en boligblok på Beatevej, som er tæt på hvor bilen udbrændte. Det dog uvist for vores vedkommende om de havde noget med sagen at gøre. Bilen blev holdt under opsyn af politiet end vejhjælp ankom til stedet for at hente bilen.