02.07.2023 / Eftersøgning af person / Jels

En 71-årig mand er forsvundet efter at have forladt Vikingspillet, der fandt sted i Jels. Politiet er blevet involveret i forsøget på at finde ham. Derudover leder en helikopter og frivillige brandfolk også i området. Manden blev dårlig og forlod Vikingspillet. Han kørte på en firehjulet elscooter. Han blev sidst set ved OK-tanken i Jels, men her stopper spor efter manden. Politiet beder derfor også befolkningen om hjælp til at finde ham. Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på 1-1-4.

Opdatering :

71-årig mand fundet i god behold Syd- og Sønderjyllands Politi har siden midnat lørdag ledt efter en 71-årig mand , der blev fundet i god behold mandag middag Syd- og Sønderjyllands Politi har nu fundet den 71-årige mand, der har været forsvundet siden klokken 22.30 lørdag aften. Manden blev mandag klokken fundet i god behold. Nogle vidner fortalte, at de mente at have set den 71-årige ved Jels Skovvej og en grundig eftersøgning her gav resultat. Syd- og Sønderjyllands Politi takker for alle henvendelser fra borgere i sagen. Politiet opfordrer til, at man sletter billedet af den 71-årige mand, der blev sendt ud i forbindelse med efterlysningen.

 

[videopack id=”37269″]https://bpn.bpln.dk/wp-content/uploads/2023/07/Eftersoegning.mov[/videopack]