26.06.2023 / Bygn.brand-Butik / Roskilde

Klokken : 22:15
Adresse : Stationscenteret – Roskilde
Førstemelding : Bygn.brand-Butik

Info : Mandag aften kort før kl 22:15 rykkede Roskilde Brandvæsen og politiet station Roskilde ud til melding om bygningsbrand i stationscenteret i Roskilde. Her var der opstået en brand hos bageren i Føtex ved Roskilde station. En ovn var gået i brand, og der var fare for spredning. Hvor galt det gik vides ikke, men bygningen, også butikken blev fyldt med røg. Roskilde Brandvæsen station Jyllinge ankom til stedet med en sprøjte og tankvogn, og en sprøjte fra Hovedstadens Beredskab station hovedbrandstationen ankom også til stedet. Bygningen blev luftet ud med flere ventilatorer fra flere indgange. Parkeringspladsen blev afspærret under arbejdet på stedet. Ingen personer kom noget til.