23.06.2023 / Bygn.brand-Villa/Rækkehus / Fredensborg

Klokken : 21:17
Adresse : Endrupvej – Fredensborg
Førstemelding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus

Info : Fredag aften var det Sankt Hans aften, og man troede, at naboen til en større gård skulle afholde Sankt Hans aften. Men det viste sig, at det ikke var tilfældet. Gården var faktisk i brand. Da man opdagede det, ringede man til 1-1-2, og Nordsjællands Brandvæsen blev tilkaldt. Da brandfolkene ankom, viste det sig, at gården stod i fuld brand. Derfor måtte indsatslederen hurtigt tilkalde flere stationer og anmode om assistance fra Helsingørs kommunale Beredskab. Vandforsyningen blev etableret fra hovedvejen og op til gården, en strækning på ca. 700 meter. Imens brandfolkene arbejdede på stedet, blev der rekvireret flere tankvogne fra Gribskov Beredskab og Beredskab Øst. En slangetender fra Nordsjællands Brandvæsen, station Allerød, blev også tilkaldt, da der var nogle små søer rundt omkring, hvor man kunne hente slukningsvand fra. Hele aftenen og natten blev der arbejdet på stedet. Ingen kom til skade ved branden, og man kender ikke årsagen til branden.