13.06.2023 / Større affaldsoplag i det fri-Brand / Værløse

Klokken : 12:26
Adresse : Lejrvej – Værløse
Førstemelding : Større affaldsoplag i det fri-Brand

Info : Flere brandstationer fra både Frederiksborg Brand & Redning, Beredskab Øst og Nordsjællands Brandvæsen bliver kaldt til en større brand i en hal med flere containere, som der var gået brænd i. Røgen kunne ses langt fra brandstedet. Da brandvæsenet ankommer til stedet, brænder det voldsomt, og der bliver hurtigt iværksat flere B/C-angreb, både med vand og CAFS. Der bliver rekvireret flere tankvogne fra Nordsjællands Brandvæsen og Fredensborg Brand og Redning samt en slangetender fra Lyngby. Arbejdet på stedet fortsætter gennem det meste af eftermiddagen. Det er endnu ukendt, hvordan branden er opstået, men ingen kommer til skade under branden.