06.06.2023 / Bygn.brand-Institution / Herlev

Klokken : 22:47
Adresse : Marielundsvej – Herlev
Førstemelding : Bygn.brand-Institution

Info : Tirsdag aften rykkede flere stationer ud fra Beredskab Øst, da der kom melding om brand ved Herlev. Det viser sig at det er nogle genstande, der stod på jorden og brændte op af bygningen. Da brandfolkene ankom til stedet, brændte det kraftigt. Hurtigt fik brandfolkene lagt B/C angreb og begyndte slukningsarbejdet. Det viste sig, at flammerne havde spredt sig til taget på bygningen, så det krævede lidt ekstra arbejde. Da branden var slukket, kunne brandfolkene pakke sammen og overlade stedet til politiet og Polygon. Det er endnu uklart, hvordan branden opstod, men der er kameraer rundt omkring på bygningen, som politiet nu skal gennemgå men søger dog vidner.