24.05.2023 / Brand-Bil i det fri / Roskilde

Klokken : 19:07
Adresse : Holbækmotorvejen – Roskilde
Førstemelding : Brand-Bil i det fri

Info : Onsdag aften kort efter 19 tiden rykkede Roskilde Brandvæsen, Lejre Brandvæsen station Hvalsø, politiet og Falck ud til en kraftig bilbrand på Holbækmotorvejen. Bilen var angiveligt brudt i brand under kørsel i østlig retning. Bilen stod overtændt og røgsøjlen kunne ses flere kilometer væk. Flammerne havde dog også fået fat i græsset i rabatten, men det blev hurtigt begrænset. Brandfolkene fra Roskilde ankom først til stedet, og stod derfor for slukningsarbejdet. Holbækmotorvejen blev spærret i østlig retning under slukningsarbejdet, og det skabte en lang kø imellem Gevninge og Roskilde V. Bilen udbrændte, men ingen personer kom noget til andet en stor forskrækkelse formodentlig.