21.05.2023 / Større affaldsoplag i det fri-Brand / Roskilde

Klokken : 13:45
Adresse : Vestre Hedevej – Roskilde
Førstemelding : Større affaldsoplag i det fri-Brand

Info : Søndag eftermiddag kort efter 13:45 rykkede Roskilde Brandvæsen og politiet ud til melding om brand i et affaldsoplag på Vestre Hedevej i Roskilde. Ved ankomst viste det sig at brænde i en større bunke træ på virksomheden Solum. Branden spredte sig meget hurtigt i bunken, og gav en tyk sort røg. Flere styrker blev tilkaldt fra både Jyllinge, Taastrup, Beredskabsstyrelsen og en tankvogn fra Roskilde Lufthavn. Genbrugsstationen ved siden af Solum blev lukket, da branden udviklede sig voldsomt og gav en voldsom varme og røgudvikling. Afspærringen blev udvidet mere og mere fordi der kom mange tilskuere, og røgen kom tæt på. Man forventer at branden vil brænde ud under kontrol.