07.05.2023 / Bygn.brand-Gård/fare for dyr / Slangerup

Klokken : 23:55
Adresse : Kvinderupvej – Slangerup
Førstemelding : Bygn.brand-Gård/fare for dyr

Info : Søndag aften udbrød der brand på en gård i Slangerup. Frederiksborg Brand og Redning blev sendt til stedet, men det stod hurtigt klart, at gården var overtændt. Brandfolkene gik i gang med at slukke branden, mens indsatslederen tilkaldte flere styrker til stedet. Arbejdet på stedet fortsatte gennem hele natten. Ud på morgenen blev Beredskabsstyrelsen fra Næstved tilkaldt for at hjælpe, også frivillige enheder fra Hovedstadens Beredskab blev tilkaldt med deres omklædningsvogn og forplejning. Først ud på mandag formiddag kunne indsatslederen melde, at branden var slukket. Hele gården var brændt ned, men man havde reddet en Tesla. Ingen kom til skade ved branden, som nu skal undersøges for at fastslå, hvordan den er opstået.