06.05.2023 / Bygn.brand-Villa/Rækkehus / Tisvildeleje

Klokken : 16:01
Adresse : Vejbyvej – Tisvildeleje
Førstemelding : Bygn.brand-Villa/Rækkehus

Info : Gribskov Beredskab fik kl. 16:01 en melding om at et stråtækt hus var gået i brand. Da brandfolkene ankom til stedet, brændte det også kraftigt. Hurtigt fik man lavet B/C-udlægning og tilkaldt ekstra mandskab, fra nærliggende stationer. Da man havde brug for vand, tilkaldte indsatslederne ekstra tankvogne fra Fredensborg Brand og Redning station Hillerød og Farum, og søger for at slangetender fra Gribskov Beredskab få lagt en fødeslange fra brandhane til vandtankvognen. Ligeledes få man tilkald en ekstra sprøjte fra station Hillerød. Også Beredskab Østs kran bliver tilkald så man kan brugt den til at tage noget af taget og en skorsten ned.

Gennem det meste af eftermiddagen og aftenen arbejdede man på stedet for at få slukket branden. Ingen kom noget til ved branden.