26.04.2023 / Større affaldsoplag i det fri-Brand / Roskilde

Klokken : 17:40
Adresse : Finervej – Gadstrup
Førstemelding : Større affaldsoplag i det fri-Brand

Info : Onsdag aften kort før kl 17:45 rykkede Roskilde Brandvæsen og politiet ud til melding om brand i et større affaldsoplag på Finervej i Gadstrup lidt uden for Roskilde. Ved ankomst brændte det kraftigt i noget affald på stedet, og Roskilde Brandvæsen måtte kalde ydeligere køretøjer til fra station Jyllinge samt tankvogn fra Lejre Brandvæsen station Hvalsø og tankvogn fra Solrød Brandvæsen. Beredskabsstyrelsen ankom ligeledes til stedet for at assistere. Medarbejdere på stedet hjalp samtidig brandfolkene med at få styr på branden med blandt andet at hælde vand på fra store gummigeder. Derudover var en grab i fuld gang med at fjerne affald fra nærliggende bunker ved branden. Branden gav en kraftig røgudvikling i området og derfor bad politiet på Twitter om at folk som boede i området skulle være opmærksomme på røgen. En politipatrulje kørte ligeledes rundt i området og holdte øje med røgen. Ved 22 tiden kunne politiet oplyse at branden nu var så meget under kontrol at røgen ikke generede mere.