01.04.2023 / 50 års jubilæum på / Stenløse

Det var ikke en tilfældighed, at rigtig mange mødte op på brandstationen i Stenløse i dag. For i dag fyldte brandstationen 50 år, og man må da også sige vejret var med dem. Med sol og godt humør kunne de mange mennesker, der var kommet forbi, møde deltidsbrandfolkene fra Stenløse, men også de frivillige fra Frederiksborg Brand og Redning.

På brandstationen kunne de mange se, hvordan deltidsbrandfolkene arbejdede både ved brande og trafikulykker. De frivillige deltog med drone, brandbiler og meget andet. Også brandkadetter fra “Unge i Beredskabet” deltog. Her kunne børn og barnlige sjæle sprøjte vand med vand og komme en tur i røgdykkerbanen.

Hele dagen gik godt, og kl. 14:00 lukkede brandstationen ned igen.

Ønsker man et kopi af billederne, kan du tage kontakt til mig