21.03.2023 / Brand-Bil i det fri / Gladsaxe

Klokken : 21:31
Adresse : Novembervej – Gladsaxe
Førstemelding : Brand-Bil i det fri

 

Info : Endnu engang måtte Beredskab Øst og Vestegnens Politi rykke ud til en bilbrand på Novembervej i Gladsaxe. Da brandfolkene ankom til stedet, stod bilen i flammer, og de gik hurtigt i gang med at slukke branden ved hjælp af en højtrykssprøjte. Branden blev hurtigt dæmpet, så ilden kun havet fat i bilen kabine. Efter at have sikret sig, at branden var slukket helt, kunne de pakke sammen og overlade stedet til politiet. Politiet tilkaldte en hund for at finde eventuelle spor af en mulig gerningsmand eller flere gerningsmænd, da de betragtede branden som påsat.

Det er ikke mindre ind 10 dags siden politiet og brandvæsen måtte rykke ud til bilbrand på samme adresse.

Læs også her : 10.03.2022 / 2 PERSONER ER SET LØBE FRA STEDET