17.01.2023 / Ass.-Drejestige / Gentofte

Klokken : 10:28
Adresse : Kirkevej – Gentofte
Førstemelding : Ass.-Drejestige

 

Info : Mandag formiddag, fik en borger øje på en kat i et træ. Borgerne prøver ved hjælp af andre, at få katten ned med alverdens stiger igennem dagen. På et tidspunkt ringer man til dyrenes værn og får en snak med dem. De aftaler at få fat i en ” klatrer ” ( en der kan kravle op i et træ og bl.a. hjælpe katte ned ) ” klatreren ville dog kun rykke ud mod et ekstra tillæg mv, så dyrenes værn, aftaler med borgeren at de lader den sidde der til dagen efter, og så ser om katten ikke selv kommer ned.

Det gjorde katten dog ikke, og derfor kontakter man Beredskab Øst tirsdag, som sender deres mandskab ud for at hjælpe katten ned. Med både redningsstigen og 12 meter stigen, lykkes det efter nogle forsøg at, få katten ned. Man ved ikke hvem der ejer katten, men nu ville borgeren tage sige af den, og sørge for den, mens man prøver at finde ejeren, så den kan komme hjem.