28.07.2022 / 19-årig stukket med kniv / Lyngby

Klokken : 21:09
Adresse : Lundtofteparken – Lyngby
Politiopgave : Knivstikkeri

 

Info :

Klokken 21.09 indløb der anmeldelse om knivstikkeri i Lundtofteparken. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en 19-årig mand fra Kgs. Lyngby var blevet stukket med kniv. Han blev med ambulance kørt på hospitalet for behandling af sine skader.

Ifølge politiets oplysninger havde gerningspersonen og den forurettede et forudgående kendskab til hinanden. Det er Nordsjællands Politis opfattelse, at episoden har fundet sted blandt personer i et kriminelt miljø. Gerningspersonen er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke blevet anholdt, og den forurettede har indtil videre ikke ville medvirke til at afgive oplysninger til sagen.

Nordsjællands Politi efterforsker sagen og har samtidig et stort fokus på den tryghedsskabende indsats i området. Derfor vil der i løbet af fredagen være områdebetjente til stede i og omkring Lundtofteparken, og man er som borger velkommen til at kontakte dem og få en snak.

Kilde Nordsjællands Politi