20.11.2021 / RøgalarmPatrulje / Rødovre

RøgalarmPatrulje rykke ud i dag ved Rødovre!
I denne weekend er vi i Rødovre med #RøgalarmPatruljen og banker på døren hos beboere i udvalgte områder for at tjekke, at røgalarmen virker. Er batterierne flade, bliver de skiftet, og hvis der ikke allerede er en røgalarm i boligen, eller hvis den ikke længere virker, tilbyder patruljen at sætte en alarm op.
– Som byens beredskab har vi et klart mål om, at flere borgere i hovedstadsområdet skal have en røgalarm, der virker. Det sætter vi fokus på med RøgalarmPatuljen og håber at kunne hjælpe nogle af de ældre og mest udsatte borgere i Rødovre, siger Frank Trier Mikkelsen, operationschef i Hovedstadens Beredskab og fortsætter:
– Samtidig opfordrer vi alle andre til at anskaffe en røgalarm og jævnligt tjekke, at den virker. En røgalarm kan anskaffes billigt i de fleste byggemarkeder, og kan være helt afgørende for at man opdager en brand i tide og i yderste konsekvens kan den betyde forskellen på liv og død.
Lørdag og søndag besøger RøgalarmPatruljen udvalgte boligområder med mange ældre borgere på Tårnvej, Doktorhaven og Ulkær. Patruljen består af Vanløse Spejderne fra Hyltebjerg Gruppen samt folk fra Frivilligenheden og brandkadetter i Hovedstadens Beredskab. RøgalarmPatruljen gennemføres i samarbejde med TrygFonden og Brandbevægelsen.
Kilde : Hovedstadens Beredskab

.. beberne har givet tilladelse til at vide billederne