30.10.2021 / Ass.-Redning / København

Klokken : 14:24
Adresse :  Ålekistevej / Peter Bangs Vej – København
Førstemelding : Ass.-Redning
Info :
Gennem hele lørdagen, har en svane følt sig jagtet af andre svaner i Damhussøen. Herefter søgte den tilflugt i hjørnet ved Peter Bangsvej og Valby Langgade. Men hver gang den ville svømme væk, kom de andre svaner til for at jage den. Det fik en borger til at, ringe efter Dyrenes beskyttelse. De prøvede herefter at, få svanen op, men uden held. Derfor blev Hovedstadens Beredskab tilkaldt. Først sætter man en overfladeredder ned, for at se om han kan fange den. Det lykkes ikke. Så spænder man en line op, sådan hvis svanen prøver at komme forbi den, hev man i den, og så vil den blive inden for linen og så kunne overfladeredderen se om han kunne fange den. Heller ikke det lykkes. Så satte man ind med endnu en overfladeredder, og så lykkes det. Sammen ” omringede ” de den, og fik taget den med et net. Svanen blev her efter bragt op til dyrereddernes køretøj, og kørt på dyrehospitalet.