17.04.2021 / Brandalarm / Klampenborg

Del denne side ...

Klokken : 23:37
Adresse : Dyrehavevej – Klampenborg
Førstemelding : Brandalarm

Kort før midnat natten til søndag blev det automatiske brandalarmeringsanlæg på Korsbæk på Bakken, Dyrehavsbakken Ved de første enheders ankomst blev der konstateret røgudvikling fra kælderen, hvorefter “Mødeplan Dyrehavsbakken” blev aktiveret og der afsendes 9 brandkøretøjer og 22 brandfolk . Branden viste sig heldigvis ikke at være omfattende, og de ekstra klargjort udlægninger og vandforsyningsplaner kunne pakkes sammen igen uden at være kommet i brug. Branden havde dog brændt et vandrør over, som betød at der var omfattende vandskade. Beredskab Øst afsendte derfor 2 følgeskadevogn således at skadereduktion og værdiredning kunne iværksættes hurtigt, samtidig blev et skadeservicefirma tilkaldt mhp. at overtage opgaven i takt med at de fik mobiliseret tilstrækkelig kapacitet. Det automatiske brandalarmeringsanlæg tidlige alarmering af brandvæsenets har utvivlsomt reddet hele bygningen fra omfattende skade, og medvirket til at der forhåbentlig kan åbnes for publikum i den kommende uge