12.12.2018 / Tak for alt mor …

Del denne side ...

D. 04.12.2018 kunne vores mors lille hjerte ikke mere, og hun sov stille ind kl. 14:52. Vores mor havet min storebror, min lillesøster og jeg selv ved hendes side – lige som vores mor ønsket det. Der ud over var hendes svigerdatter og 3 nære veninder der.

Vores mor blev 66 år, som ikke er nogle alder, men hun kunne desværre ikke mere …

… d.12.12.2018 kl. 13 – sagde vi børn, børnebørn, svigerbørn, familien og nære venner et sidste farvel til vores mor … En FLOT tale fra præsten og de sange som vores mor selv havet valt inden vores mor gik bort …

Vores mor, ønske at Peter Vest kom og spille ” farvel sangen ”. Vores mor ønske at vi sang hendes sange, og vores mor ønsket at min store bror, lillesøster, hende veninde og ven gennem lag tid og jeg selv, bag kisten ud på den sidste rejse – efterfulgt af hendes barnebarn ( min søn ) – Det lovet jeg vores mor, og hun fik det som hun ønsket – puha – den sidste tur NØJ det gjorde ondt inden i …

En KÆMPE tak til Hedebo i Greve, som de sidste dag plejet vores mor og var der, da hun tog her fra. Tak for at hjælpe, fra os børn der var så bange og ked af det.

Tak til alle der har sendt blomster, tanker, kram, og kys.

Kære mor – du vil være savnet … MEGET  – Vild i fred – Jeg elsker og saver, saver, saver dig, mor

Ære være MIN mors minde