02.12.2017 / Øvelse / Gentofte

Del denne side ...

Klokken : 11:00
Adresse : Skovshoved Havn, Gentofte
Melding : Øvelse – Redning
Mandskab : Beredskab Øst, station Gentofte

Vagtholdet fra Beredskab Øst, Gentofte Brandstation benyttede lørdag formiddag til at øve håndtering af redningsaktioner i Øresund sammen med SAR-helikopteren (Search and Rescue) fra Eskadrille 722 fra Roskilde Lufthavn.

Redningshelikopteren kastede redderen i vandet, og overfladereddderne fra redningsbåden bjærgede redderen, som herefter blev hoisted ombord på redningshelikopteren igen – denne manøvre blev gentaget nogle gange, hvorefter det hele var slut og de mange interesserede borgere og forbipasserende ved Skovshoved Havn, Gentofte Kommune, som var stoppet op for at betragte den enorme helikopter, kunne fortsætte deres gøremål i det pragtfulde vejr.