Info

Copyright / ©

I det jeg laver et større stykke arbejde omkring mine billeder, ønsker jeg ikke at de bare bliver brugt her, der og alle vegne.

Alle billeder på bpln.dk ( bpn.bpln.dk ), er derfor beskyttet jvnf. ophavsretsloven §2 samt af Copyright © 2001 – 2017. Ingen billeder må anvendes eller offentliggøres uden forudgående, skriftlig eller mundtlig tilladelse fra bpln.dk ( bpn.bpln.dk ). Sker dette kan, man risikere en regning på billederne der er anvendt.

Ønsker du at gøre brug af mine billeder kan du kontakte mig – KLIK HER

Siden her er lavet om. Det skyldes at man på den gamle side, så billeder der var lidt for krummest. I det nye her, er billederne mere klare i det.

Nej ingen billeder er slette. Tryk på ” ARKIVFOTO ” så er der lidt info.

Du kan følge mig både på Facebook, Twitter og Youtube

Det er sådan jeg tager billeder af Brand og Redning, politiopgaver, Redningsopgaver og meget andet. Men der ud over tager jeg også med på øvelser i hele Danmark. Så har du en øvelse eller andet, der skal taget billeder af, tag dog kontakt til mig …

Har både laveret billeder til blade, Beredskabs brochure, uddannelses brochure og meget andet.

Har bla. leveret billeder til brochure hos : BEREDSKAB, FRIVILLIGE, BEREDSKAB ØST, SIKKERHED OG SUNDHED VED RØGDYKNING og mange andre ( se evt, her : KLIK HER )

Scroll Up