GOD JUL TIL ALLE

Del denne side ...

Kære alle sammen.

Så skriver vi d.24.12.2019 og det er jul.

Jeg vil derfor gerne ønske jer alle en dejlig jul.

Jeg er lige kommet hjem fra 24 timers vagt, og min kollegaer fra Hundested har taget over – også glædelig jul til jer der oppe ….

Glædelig jul til alle mine kollegaer, rundt omkring i Danmark, som der måtte være på vagt denne aften, og ikke kan sidde hjemme sammen med familien – God vagt og God Jul …

 

… I år vil jeg nyde dagen / aftenen sammen med min dejlige kæreste. I år er det min familie som vi holder jul med, men i år er det også første gang jeg skal holde jul uden min meget savnet far.

I år mistede vi 2 familiemedlemmer. Min søsters ufødte søn lille Alf, som og min elskede far – Det bliver en anderledes aften, men dagen i dag, vil blive brugt til at køre rundt til de forskellige gravpladser, som vi plejer ( Mors som døde sidste år i denne juletid, mormor og morfars, og Beddes, og min kærestes savnede dejlige menneskers gravpladser ), og sætte et lys, og ligge nogle blomster til minde om dem vi har mistet

Til sidst vil jeg sammen med min dejlige kæreste, som jeg ved min far elsker, køre til Enø, og sætte et lys, og ligge nogle blomster i vandet til min far.

Til sidst vil jeg endnu en gang, gerne ønske GOD JUL til alle, herfra.