Tak for i år – tak for 2018

Del denne side ...

Jeg vil da lige her på årets sidste dag ønske alle min bruger, venner, uvenner, gamle venner, nye venner, mine kollegaer og mine chefer, mine Soldaterkammerat fra SKDK og ikke midst min DEJLIGE familie og alt det løse, et

GODT NYTÅR

Som tiden gå og sikker man opgaver jeg har haft gennem året – i år har jeg haft 539 opgaver – lige fra øvelser, indsatser, sjove og triste, gode og knap så gode opgaver gennem året – ved ikke om det bliver flere eller mindre næste år, men er sikker på det nok skal blive et spænde 2019 år, for mig …

I slutningen af januar 2019 vil jeg få en besked som kan ændre mit live – måske i den gode retning – jeg vil ikke afsløre noget endnu men lover at jeg nok skal sig det når og hvis jeg kommer vider … ? …

En særlig tak til min DEJLIGE kæreste som har støttet mig gennem året 2018 – hun har været der når jeg har haft brug for det, sagt sin mening, komme med input i min hver dag og støttet mig da jeg miste min mor og er der endnu – TAK – jeg er sikker på at 2019 nok skal blive godt sammen med dig

År 2018 – slutningen af året – miste jeg så også min mor – i Juli fik familien af vide, at min mors sygdom gik var på vej væk – men nej, din børne blev samlet og vi alle var ved der – min mors lille hjerte kunne desværre ikke mere 4 december 2018 kl. 14:52 – Kære mor, du er savnet og vil være savnet altid !

Jeg har set mange af de billeder jeg har noget af tage gennem året – og her er lidt af dem